Den 13 maj kom hon årets första föl det blev ett sto som Linda döpte till Diva Från Norrbacken eftersom det är precis sådan hon är otroligt söt fin och väldigt charmig hon är e. Kristall frá Bulandi och u. Tara från Gröna Gången
 
så nu väntar vi bara på Smillas fölunge och så väntar jag på att Moska ska bli bättre i sitt ben så vi förhoppnings kan börja rida lite igen men ska tillbaka till kliniken om en vecka så det blir att vänta tills dess iallafall.
Resten av flocken är nu släppta på sommarbete och förra årets föl Prisma växer så det knakar Linda och Emma tränar Jordis och Vordis för fullt så snart blir det tävling igen och för Lindas del blir det nu att prova på femgång ska bli mycket spännande.
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Anonym

16 May 2015 17:28

Åh vad det ska bli kul att läsa om alla era hästar här igen. Och följa tjejerna som ska tävla. Kanske hänger med på nån tävling framöver..bara hör av er. Håller tummarna för Baldurs mamma att hon ska bli pigg i benen igen. Och att du kommer igång med din ridning, då ska vi väl ta tag i att rida ihop..hihi. kram på er..

Kommentera

Publiceras ej